Zin voor wat kleur in je leven?  Een nieuw laagje verf?  Een trendy behang? … Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Verf en decoratie, kleur en inspiratie, persoonlijke service en advies .. dat is Verpoorten.

De juiste verf en kleur op de juiste plaats en ondergrond. Onze medewerkers staan voor u klaar met raad en daad om samen met u te zoeken naar de perfecte aankleding voor uw interieur.
Onze experts met passie voor verf, decoratie en kleur kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen in onze sfeervolle winkel.

Zin om te schilderen, te decoreren, … ?  Breng ons een bezoekje of kijk alvast even op onze website en laat je inspireren.

                                  

HISTORIEK

In 1919, vlak na de Eerste Wereldoorlog richtte Louisa Verpoorten, samen met haar broer Frans, de firma Verpoorten op. Het betrof toen de verkoop van oliën, witkalk,… Verven waren in die tijd nog ongekend! 
Verpoorten is steeds een familiale zaak gebleven, welke overging van de ene generatie op de andere. Over vier generaties lang evolueerde de verfwereld en ook Verpoorten.
We groeiden uit tot een dynamische verf- en decoratiespeciaalzaak met een passie voor verf, decoratie en kleur.

SERVICE

Persoonlijke service … dat is Verpoorten.
Je vindt bij ons niet alleen een potje verf, een borstel of een rol behang. Maar ook een heleboel ideeën, een deskundig advies en een antwoord op al uw vragen.
Hebt u vragen of problemen in verband met verf, behang of decoratie? Aarzel niet en spring even binnen in onze winkel. Onze medewerkers staan voor u klaar.  
Copyright 2011 © Verpoorten Verf & Behang - websites Bright Sites.